Wat kan ik voor jou doen?


E-mail marketing

E-mail misschien wel het meest constante kanaal in de marketing mix. Al sinds 2006 ben ik e-mail marketing expert. Of het nu gaat om periodieke nieuwsbrieven, service mails tot zeer gepersonaliseerde touch points binnen een customer journey. Ik help je graag om het maximale uit het e-mail kanaal te halen. Ik heb o.a. ervaring met Clang, Selligent, SalesForce, ActiveCampaign, Mailchimp en nog veel meer.
Lees meer over mijn e-mail diensten >

E-mail Strategy

Zoals met elk kanaal is een goede strategie bij e-mail marketing het halve werk. Ik heb mijn klanten met het uitwerken van een dolide e-mail marketing strategie. Zo halen we het maximale uit jouw data en laten we jouw deze voor jou werken.

Meer over e-mail strategie >


Marketing Automation

Marketing Autmation is wat e-mail onderscheid van alle andere kanalen. Gebruik je klant data om de perfecte, geautomatiseerde communicatie op gang te brengen en te houden.
Meer over Marketing Automation >


Customer Journey's

Elke klant is anders, daarom is geen enkele route naar een conversie hetzelfde. Samen brengen we de verschillende touchpoints in kaart die ervoor zorgen dat jouw klanten converteren en bij je terug blijven komen.
Meer over Customer Journey's >


Data Management Platformen

Zou het niet geweldig zijn als je je volgende bericht kon voorspellen? Dat doet Datatrics. We combineren al je data voor een duidelijk inzicht en het maken van 360 graden klantprofielen.

Meer over Data Management Platformen >

Multichannel Personalisatie

Je weet veel van je klanten. Gebruik wat je weet om je website, campagnes of e-mail content aan te passen naar de wensen van je klant en verhoog de conversie over al je kanalen.

Meer over personalisatie >


How do I work?


  • ALTIJD PERSOONLIJK

    Ik houd het graag simpel. We spreken af voor koffie of thee en we kijken of er een klik is. Volgens mij is deze klik erg belangrijk als je samen een maximaal resultaat wil neerzetten.

  • LANGE TERMIJN

    Als we samen gaan werken dan werken we voor hetzelfde doel: We maken de e-mail marketing, website of idee beter en winstgevend. Niet alleen vandaag of volgende week, maar ook op lange termijn!

  • HET NETWERK

    Je kan nooit overal de beste in zijn, ik heb daarom een netwerk van professionals om mij heen verzameld die mij kunnen helpen om het beste neer te zetten voor jouw bedrijf.