Datatrics certified partnerDatatrics dashboard

Aan de slag met Customer Data

Het is duidelijk, de toekomst van online marketing ligt bij personalisatie op basis van customer data. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je zelf met Customer Data aan de slag? Of ben je juist overrompeld en wil je weten hoe het specifiek voor jullie organisatie van meerwaarde kan zijn? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag mee met de uitdagingen en mogelijkheden die er liggen.

Ik wil meer weten?

De kracht van Squeezely

360 graden klantbeeld
Data verzamelen

Het ultieme overzicht op klantniveau


Squeezely geeft je per klant een kraakhelder overzicht van alle relevante data. Wie is de klant, welke events hebben plaatsgevonden, in welke klantfase zit iemand?


personalisatie

Grenzeloze mogelijkheden, groots gemak


Met het rijke spectrum aan datapunten per klant, bouw je snel relevante doelgroepen. Dat doe je met de veelgeprezen Audience Builder.


360 klantprofiel

Voor blij verraste klanten


Het maken van rake aanbevelingen is core business voor iedere retailer, of de business nou producten of diensten is. En erg eenvoudig met Squeezely.


datatrics alle data

Verbind alle kanalen.

Gebruik al je data.


Al deze kanalen bevatten delen van een puzzel. Al deze puzzelstukken samen maken jouw klant en de persoonlijke klantreis van deze klant.

Door het combineren van data uit verschillende kanalen kan Squeezely voor elke situatie voorspellen welke overtuigingstechniek het beste werkt. Hoe meer verschillende typen content je aanlevert, hoe beter de voorspelling van het algoritme zal zijn.

Ik wil meer weten

Personalisatie

Voor consumenten
en marketeers

Personalisatie verbetert de klantbeleving, waarbij relevante informatie het beslisproces versnelt. Dit heeft een positieve uitwerking op de conversie en klantloyaliteit.
Ik wil meer weten
web personalisatie