Hi ik ben Dennis,

En ik ben Freelance Online Marketing Professional in Amersfoort met een sterke focus op E-mail Marketing, CRM, Marketing Automation en Customer Journey's.

Mijn professionele carrière begon bij een E-mail Service Provider waar ik van campagne specialist naar trainer en uiteindelijk als Consultant werkzaam was. In die laatste rol heb ik gewerkt voor bedrijven als Bol.com, Eneco, Shell, G-Star and het Rijksmuseum. Daar hielp ik bij het uitwerken van e-mail marketing strategie en integraties met andere platformen en de grotere campagnes.

Na dit fantastische avontuur heb ik mogen werken bij ASW (Kruidvat/Trekpleister) en daarna Difrax baby and kids. In beide rollen was ik verantwoordelijk voor e-mail marketing. Mijn laatste rol was Retention Specialst bij Beerwulf.com waarbij ik verantwoordelijk was voor de groei van de opt-in database (met 350%), de omzet uit e-mail (15,5% van totaal omzet) en zoals de naam doet vermoeden zorgen dat klanten terugkomen.

Al jaren ben ik gek op alles wat met internet en e-mail te maken heeft. En ik zet mijn verworven kennis graag in om mijn klanten verder te helpen.

Met vriendelijke groet,
Dennis Winkel