View Post

Website Live (Yeay)

In Dennis Winkel by denniswinkelLeave a Comment

Ready to rid the world of bad websites and bad email marketing!
So.. I’m not much of a blogger, but I do want to learn. And hey I might fall but if I don’t try I will never be able to fly šŸ˜‰ This website once started out as my personal playground. A place where I could play around and test new WordPress stuff. But it has now evolved into so much more now that I am a freelancer on Ibiza.

Read More

View Post

Foutje, bedankt! (nl)

In CRM, E-mail Marketing, Social media by denniswinkelLeave a Comment

Fouten maken is menselijk. Ook in het bedrijfsleven worden fouten gemaakt, maar dat hoeft geen problemen op te leveren. Iedereen is bereid om fouten te vergeven, zolang oprecht excuses worden aangeboden en de fout uiteraard wordt opgelost. Vooral het snel oplossen van de fout wordt steeds belangrijker. De consument van vandaag de dag schroomt er namelijk niet voor om haar ongenoegen via social media met de rest van de wereld te delen.

Read More

View Post

Why you should have a good exit strategy in place (nl)

In CRM, E-mail Marketing by denniswinkelLeave a Comment

Opt-out in email marketing
Het is altijd vervelend als een relatie wordt beƫindigd. Helaas hebben wij als e-mailmarketeers hier regelmatig mee te maken. Ondanks de tijd en moeite die je in de relatie met je ontvanger hebt gestoken, drukken zij toch op de afmeldknop. Maar welke stappen kun je ondernemen om het aantal afmeldingen te minimaliseren? In deze blogpost geef ik een aantal tips hoe je relaties in stand houdt en je wellicht zelfs kunt voorkomen dat de relatie wordt beƫindigd.
Read More